STEAM UP går mott sitt slut

 Detta meddelande innehåller bilder. Kan du inte se bilderna, klicka här

 
 
 
 
 
utskick2015
 
 

 Slutspurten för STEAM UP!

Oakleys omtalade och högt uppskattade show STEAM UP går in på sista versen. Showen hålls följande kvällar:

Januari

Fredag 22/1
Lördag 23/1

Onsdag 27/1
Torsdag 28/1
Fredag 29/1
Lördag 30/1

Februari

Fredag 5/2
Lördag 6/2

Lördag 13/2 AVSLUTNING STEAM UP!

 

Ring: 031- 42 60 80

 

Vad händer sedan?

Sista föreställningen hålls den 13 feburari och därefter stänger Oakleys för omfattande renoveringar i två månader.

Oakleys ägare Rebecca Gunnarsson Eriksson säger:

Efter snart 4 år på Oakleys showrestaurang säljer jag nu min bebis

Det har varit superroliga år!! Men med 3 barn och ett aktivt liv så måste jag dra ner liiiite på tempot. Dock kommer jag att jobba kvar. Vi kommer ha kvar julborden i Oakleys showregi (passa på att boka julbord) 031-426080, samt att det kommer bli mycket musik i huset. Allt från trubadurer, artister, ljuscener, show, lokala och kända namn. Ett kulturhus helt enkelt som hör musiken till. Från sång, instrument och annat kul. De nya ägarna kommer bygga om från mitten på februari-april och ta fram det gamla , såsom det såg ut när brandstationen hade sitt fäste här. Allt det gamla teglet ska fram och på gården blir det en fantastisk vinterträdgård. Tänk ett gammalt soho, med god mat , små munsbitar eller meny, barhäng, öl och jazz någon dag , levande musik, rörelse, glada skratt, mysigt , fräckt, gammalt, industriellt, blandat med upplevelser i musikens tecken. Jag säger bara välkommen till Göteborg, härliga ställe. Precis detta vi behöver för att ytterligare lyfta gatan och Göteborg till en ännu högre nivå. Och jag är glad att jag är en del av denna härliga atmosfär

Välkomna till Tredje långgatan! Här händer det massa roligt!!!

Gällande Oakleys kommer namnet att tillhöra showbusiness på högsta nivå och vi kommer fortsätta med Oakleys show, nu när namnet är så känt. ( de nya ägarna spånar på ett nytt namn för verksamheten. ) och Oakleys kommer på så sätt alltid leva kvar.... Du kommer även nu att kunna boka in Oakleys show både privat och som företag för alla former av lämpliga evenmang så som kallas, fester, event mm.

Så ...
Passa på att komma till Oakleys showrestaurang på tredje långatan 16 nu i denna regi i januari/ februari (öppet ons-lör .) se vår fantastiska show för att sen välkomna ett helt nytt ställe till våren!

Som sagt - Passa på att boka in dig på någon av de sista föreställningarna på STEAM UP!

 

Ring: 031- 42 60 80